fbpx

În mediul online, poți
aplica zeci de strategii pentru o singură idee. Investim timp și resurse doar în acele soluții care îți aduc vizibilitate și rezultate profitabile.

Rețeta unei povești de succes, din trei ingrediente:

1. Ascultăm, iar prin întrebările potrivite conturăm avatarele clienților tăi, înainte de a gândi strategia.

2. Scriem: având o imagine clară despre cine sunt clienții tăi și unde îi găsești, pregătim un plan de marketing online.

3. Propunem soluții: pe baza planului stabilit, trasăm o strategie de comunicare pe termen lung și trecem la implementarea soluției necesare astăzi.

Servicii

Social Media

Cea mai rapidă și mai prietenoasă metodă de a-ți crea o comunitate online și de a comunica cu clientii este prin intermediul platformelor Social Media. Folosind strategic Instagram pentru a posta imagini atractive și povești zilnice, Facebook pentru a te conecta cu comunitatea care te susține sau YouTube pentru a publica un videoclip, vei fi prezent acolo unde sunt cei care au nevoie de ceea ce tu oferi.

Vrei vânzări mai multe sau vrei creșterea brandului tău în Social Media? Creăm campanii de promovare în Facebook Ads și Instagram, țintind nișa de potențiali clienți ai brandului tău.

Platformele cu care lucrăm:

Content Marketing

Vrei să oferi informații complete și relevante celor care te urmăresc, însă nu știi despre ce ai putea să scrii pe blogul website-ului tău? Pe baza unor avatare de clienți create pentru brandul tău, scriem pentru tine articole și comunicate de presă, indiferent de domeniul tău de activitate.

Nu îți e la îdemână să creezi conținut pentru noul tău website? Copywriterii noștri creativi redactează cu atenție toate textele de care ai nevoie. Astfel, cei care te caută, te vor găsi mai ușor în Google Search, iar cei care deja te urmăresc, te vor recomanda și altora!

Email Marketing

Cel mai utilizat mijloc de comunicare B2B și B2C rămâne în continuare emailul. Este maniera care îți permite menținerea legăturii directe cu clientul tău și abordarea acestuia într-un mod cât mai personal.

Compunem email-uri de vânzare clare și concise, cu design catchy și butoane Call-to-Action acolo unde știm sigur că cititorii vor da click. Fidelizăm consumatorii tăi și le transmitem noutățile prin intermediul newsletterelor. Folosind rapoartele periodice (pe care ți le furnizăm), optimizăm strategia de email marketing de la o campanie la alta.

Design Grafic

Relația directă cu fanii tăi este definită de modul în care te faci vizibil atât online, cât și offline.

De la crearea unui logo și a elementelor grafice asociate, la bannere web și grafică pentru print, ne ocupăm de tot ce trebuie pentru ca imaginea ta să aducă rezultatele dorite.

Programele cu care lucrăm:

Webdesign & SEO

Ne place să fim creativi. Suntem dornici să descoperim cele mai avansate practici în online și să le alegem pe cele care ți se potrivesc.

Te ajutăm să te diferențiezi de competitorii tăi prin website-uri de prezentare și magazine online cu design responsive și user-friendly, optimizate pentru motoarele de căutare (SEO).

Platformele cu care lucrăm:

Google AdWords

Vrei să apari de azi pe prima pagină în căutarea Google?

Folosind Google AdWords, creăm campanii prin care afișăm reclama ta numai atunci când viitorii tăi clienți caută produsele sau serviciile tale.

Ai nevoie de servicii de marketing online?
Contactează-ne și îți pregătim un pachet personalizat!

Contact