fbpx

Timid, am început un nou concept de evenimente pe care l-am botezat clasic: ”Povești în Sufragerie”.

Zicem timid pentru că nu am făcut mare zarvă în promovarea primelor evenimente. Dar nu fără motiv, ci ca să respectăm  intimitatea conceptului. În vremuri nu de mult apuse, epicentrul unei socializări reușite era sufrageria sau ”livingul” pentru cei din generația Z. Practic, scopul principal este să aducem acea atmosfera de socializare într-o perspectivă modernă, degajată, în care networking-ul să fie un bonus natural și nu scopul unic al serii.

 

Adevărul e că în zilele noastre sunt foarte multe păreri și chiar dispute despre evenimentele de socializare. Unii caută doar socializare, alții vor doar să se distreze, iar în tot acest haos cei voinici vor să plece acasă cu o cunoștiință nouă, un contact care să-i ajute în afacerea lor. De aceea, la o poveste în sufragerie nimeni nu vine cu așteptări dar pleacă cu ceea ce îi se potrivește.

 


 

povesti in sufragerie cu IAA YP Cluj

 


 

Primul eveniment din serie i-a avut în sufragerie pe prietenii de la IAA Young Professionals Cluj-Napoca, profesioniști din lumea marketingului și un invitat mai special, Vadim Cușnir leaderul comunității Social Media în Culise. Fiind și ediția pilot, ne-am axat mai mult pe cercuri apropiate de cunoștințe pentru a vedea care este reacția participanților. Feedback-ul a fost mai mult decât bun, drept urmare ne-am aventurat la o nouă ediție, de data asta împreună cu cei de la Bizz.Club Cluj-Napoca.

S-a lăsat cu povești, oameni frumoși, teme de gândire și chiar o dezbatere despre ce înseamnă conceptul de networking în România de azi. Deși a fost o seară cu activități, a primat buna dispoziție și socializarea.

 


 

networking, bizzclub, romania

 


 

Suntem recunoscători pentru un început așa bun și ne gândim deja la următoarea ediție de ”Povești în Sufragerie”.

Datorăm o serie de mulțumiri: celor de la Crama Oprisor și Luado Chocolate pentru seria de tasting care ne-a activat simțurile, partenerilor de la bizz.club Cluj-Napoca pentru susținere și prezență, lui Godeanu pentru pozele minunate și tuturor celor care ni s-au alăturat.

Te așteptăm la poveste!

Story Avenue. Your Idea, Taken Further.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of