fbpx

Evoluția tehnologiei aduce schimbări in limbajul cotidian, pentru fiecare dintre noi. În domenii precum marketingul digital, ne așteptăm deseori ca oamenii din jurul nostru să perceapă anumiți termeni cu aceiași ușurință cu care îi percepem noi.

Fie că TU, cititorule, ne esti client, coleg de breaslă sau pur și simplu noi ne aflăm în situația de a satisface curiozitatea unor prieteni, am început o campanie pe înțelesul tuturor în care vom explica termenii pe care îi folosim cel mai des.

#PeÎnțelesul22ror este un glosar de termeni care, datorită folosirii lor, au devenit destul de comuni pentru cei pasionați de digital, însă uneori riscă să fie înțeleși greșit sau deloc.

 

Beneficiul unei astfel de campanii ?! Sporește comunicarea  între noi și cei cu care lucrăm. “Vorbind aceeași limbă” , dialogul devine mai ușor de purtat și deciziile mai ușor de luat.

Nu omitem nici efectul general – educativ produs, acel scroll fără sfârșit să fie în sfârșit util. Asta dacă ajungeți la noi. Linia acestei campanii va fi simplă, trasată pe cunoștiințe generale, ușor de învățat.

Credem cu tărie că simplitatea este cheia prin care îți atingi obiectivele mai repede!

 


 

 


 

Am început cu concepte precum ‘’SEO’’, ‘’Facebook Ads’’ și dorim să continuăm cu aceeași direcție din domeniul digital, adaugând și câțiva termeni tehnici, dar uzuali. Ne asumăm rolul de “scormonitori” prin fiecare colț al internetului pentru a găsi cele mai relevante exemple pe care le vom expune pe scurt. Ne dorim ca tu să poți înțelege  în câteva minute tot ceea ce multe tutoriale lungi nu au reușit să te ajute să  asimilezi.

Și asta nu e tot. Suntem deschiși la propuneri din partea voastră, unii dintre termeni au fost aleși chiar din interacțiunea cu clienții și colaboratori noștrii.

 

Fii la curent cu toate poveștile noastre. Let’s get social!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of